Репозиторий Dspace
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату
Войти
українська
English
русский
polski
Главная
→
Кваліфікаційні роботи студентів / Qualification Works of Students
→
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату
Луньо, Богдан Васильович
URI:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Дата:
2023
Аннотации:
Обґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів. Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів.
Описание:
Спеціальність 208 "Агроінженерія"
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Lunjo_bak.pdf
Размер:
969.0Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Расширенный поиск
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация