DSpace

Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Луньо, Богдан Васильович
dc.date.accessioned 2023-06-25T22:30:19Z
dc.date.available 2023-06-25T22:30:19Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Луньо Б.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату : дипломний проєкт. Львів, 2023. 55с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
dc.description Спеціальність 208 "Агроінженерія" uk_UA
dc.description.abstract Обґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів. Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ uk_UA
dc.subject тісто uk_UA
dc.subject dough uk_UA
dc.subject хлібобулочні вироби uk_UA
dc.subject baked goods uk_UA
dc.subject тістоприготувальний агрегат uk_UA
dc.subject dough machine unit uk_UA
dc.title Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату uk_UA
dc.title.alternative Increasing the efficiency of the technological process of dough processing using a modernized dough-making unit uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу