Repozytorium DSpace
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату
Zaloguj
українська
English
русский
polski
Strona główna DSpace
→
Кваліфікаційні роботи студентів / Qualification Works of Students
→
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
→
Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату
Луньо, Богдан Васильович
URI:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Data:
2023
Streszczenie:
Обґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів. Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів.
Opis:
Спеціальність 208 "Агроінженерія"
Pokaż pełny rekord
Pliki tej pozycji
Nazwa:
Lunjo_bak.pdf
Rozmiar:
969.0KB
Format:
PDF
Oglądaj/
Open
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
Szukaj w DSpace
Szukaj w DSpace
W tej kolekcji
Szukanie zaawansowane
Przeglądaj
Całe DSpace
Zbiory i kolekcje
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Ta kolekcja
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Moje konto
Zaloguj
Zarejestruj