dc.contributor.author |
Луньо, Богдан Васильович |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-25T22:30:19Z |
|
dc.date.available |
2023-06-25T22:30:19Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Луньо Б.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату : дипломний проєкт. Львів, 2023. 55с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682 |
|
dc.description |
Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Обґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів.
Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
uk_UA |
dc.subject |
тісто |
uk_UA |
dc.subject |
dough |
uk_UA |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
uk_UA |
dc.subject |
baked goods |
uk_UA |
dc.subject |
тістоприготувальний агрегат |
uk_UA |
dc.subject |
dough machine unit |
uk_UA |
dc.title |
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Increasing the efficiency of the technological process of dough processing using a modernized dough-making unit |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |