Repozytorium DSpace

Сучасні технології зберігання соковитої продукції

Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.author Рожко, Іванна
dc.date.accessioned 2023-12-13T14:34:37Z
dc.date.available 2023-12-13T14:34:37Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Рожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909
dc.description.abstract The textbook reveals in a logical sequence the mutual influence and interdependence of factors in the formation of the quality of juicy products, starting from their cultivation to storage regimes and modern storage technologies. The reasons for the occurrence and development of diseases during storage are considered and emphasis is placed on ways to prevent them. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.title Сучасні технології зберігання соковитої продукції uk_UA
dc.type Other uk_UA


Pliki tej pozycji

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Szukaj w DSpace


Szukanie zaawansowane

Przeglądaj

Moje konto