Короткий опис(реферат):
Розглянуто технологічний процес зберігання овочів в овочесховищах в
залежності від їх виду. Здійснено аналіз різних типів овочесховищ та вироблені
рекомендації щодо умов зберігання в них продукції. Обґрунтовано необхідність
комплексної автоматизації процесів зберігання овочів з приблизно однаковими
умовами зберігання в універсальних овочесховищах.
Проаналізовано ринок технічних засобів, пристроїв та автоматизованих
систем керування мікрокліматом овочесховища і обґрунтовано їх вибір для
автоматизації універсального овочесховища.
Розроблені структурна схема, алгоритм функціонування автоматизованої
системи керування мікрокліматом овочесховища. Здійснено вибір керуючого
пристрою та розроблені принципові схеми з’єднань елементів структурної схеми
автоматизації овочесховища, що забезпечують оптимальні параметри тривалого
зберігання продукції.
Розділ "Охорона праці" містить перелік заходів стосовно забезпечення
умов праці в овочесховищі та безпеки при роботі з автоматизованою системою
контролю мікроклімату при зберіганні овочевої продукції.
Обґрунтовано економічну ефективність виконаної роботи.