Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна

DSpace

Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна

Показати повний опис матеріалу

Тема: Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна
Автор: Paлeць, Haзap Oлeкcaндpoвич
Короткий опис(реферат): Вища урожайність зерна, згідно досліджень, властива сорту озимого ячменю Сандра. Сорт Сандра показав на 2,6 % більший вміст протеїну у складі зерна, ніж сорт Делікатессе. Загалом дослідження показали, що провадження у виробництво чеського озимого ячменю сорту Сандра, який завдяки кращим індивідуальним характеристикам за врожайністю, стійкістю до абіотичних й біотичних чинників і стабільністю структурних елементів урожайності, переважає французький сорт Делікатессе, сприятиме додатковому прибутку й отриманню зерна з вищою поживною цінністю.
Суть розробки, основні результати: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Дата: 2022


Долучені файли

Файл Розмір Формат Переглянути Опис файла
Ralec mag.pdf 1.291Mb PDF Переглянути Кваліфікаційна робота

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати повний опис матеріалу

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій профіль