Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна
Показати повний опис матеріалу
Тема:
|
Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна |
Автор:
|
Paлeць, Haзap Oлeкcaндpoвич
|
Короткий опис(реферат):
|
Вища урожайність зерна, згідно досліджень, властива сорту озимого ячменю Сандра. Сорт Сандра показав на 2,6 % більший вміст протеїну у складі зерна, ніж сорт Делікатессе. Загалом дослідження показали, що провадження у виробництво чеського озимого ячменю сорту Сандра, який завдяки кращим індивідуальним характеристикам за врожайністю, стійкістю до абіотичних й біотичних чинників і стабільністю структурних елементів урожайності, переважає французький сорт Делікатессе, сприятиме додатковому прибутку й отриманню зерна з вищою поживною цінністю. |
Суть розробки, основні результати:
|
Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI:
|
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
|
Дата:
|
2022 |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Показати повний опис матеріалу