Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Paлeць, Haзap Oлeкcaндpoвич | |
dc.date.accessioned | 2023-03-06T11:33:12Z | |
dc.date.available | 2023-03-06T11:33:12Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Paлeць H.O. Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна: кваліфікаційна робота.. Львів, 2022 р., 91 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Вища урожайність зерна, згідно досліджень, властива сорту озимого ячменю Сандра. Сорт Сандра показав на 2,6 % більший вміст протеїну у складі зерна, ніж сорт Делікатессе. Загалом дослідження показали, що провадження у виробництво чеського озимого ячменю сорту Сандра, який завдяки кращим індивідуальним характеристикам за врожайністю, стійкістю до абіотичних й біотичних чинників і стабільністю структурних елементів урожайності, переважає французький сорт Делікатессе, сприятиме додатковому прибутку й отриманню зерна з вищою поживною цінністю. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | озимий ячмінь | uk_UA |
dc.subject | winter barley | uk_UA |
dc.subject | сорти Сандра і Делікатессе | uk_UA |
dc.subject | Sandra and Delicatesse sorts | uk_UA |
dc.subject | урожайність і поживність зерна | uk_UA |
dc.subject | crop capacity and nutritiousness of grains | uk_UA |
dc.title | Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна | uk_UA |
dc.title.alternative | Effect of sorts peculiarities of winter barley upon crop capacity and nutritiousness of grains | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |