dc.contributor.author |
Paлeць, Haзap Oлeкcaндpoвич |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-06T11:33:12Z |
|
dc.date.available |
2023-03-06T11:33:12Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Paлeць H.O. Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна: кваліфікаційна робота.. Львів, 2022 р., 91 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Вища урожайність зерна, згідно досліджень, властива сорту озимого ячменю Сандра. Сорт Сандра показав на 2,6 % більший вміст протеїну у складі зерна, ніж сорт Делікатессе. Загалом дослідження показали, що провадження у виробництво чеського озимого ячменю сорту Сандра, який завдяки кращим індивідуальним характеристикам за врожайністю, стійкістю до абіотичних й біотичних чинників і стабільністю структурних елементів урожайності, переважає французький сорт Делікатессе, сприятиме додатковому прибутку й отриманню зерна з вищою поживною цінністю. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
озимий ячмінь |
uk_UA |
dc.subject |
winter barley |
uk_UA |
dc.subject |
сорти Сандра і Делікатессе |
uk_UA |
dc.subject |
Sandra and Delicatesse sorts |
uk_UA |
dc.subject |
урожайність і поживність зерна |
uk_UA |
dc.subject |
crop capacity and nutritiousness of grains |
uk_UA |
dc.title |
Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Effect of sorts peculiarities of winter barley upon crop capacity and nutritiousness of grains |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |