DSpace_

Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Paлeць, Haзap Oлeкcaндpoвич
dc.date.accessioned 2023-03-06T11:33:12Z
dc.date.available 2023-03-06T11:33:12Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Paлeць H.O. Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна: кваліфікаційна робота.. Львів, 2022 р., 91 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Вища урожайність зерна, згідно досліджень, властива сорту озимого ячменю Сандра. Сорт Сандра показав на 2,6 % більший вміст протеїну у складі зерна, ніж сорт Делікатессе. Загалом дослідження показали, що провадження у виробництво чеського озимого ячменю сорту Сандра, який завдяки кращим індивідуальним характеристикам за врожайністю, стійкістю до абіотичних й біотичних чинників і стабільністю структурних елементів урожайності, переважає французький сорт Делікатессе, сприятиме додатковому прибутку й отриманню зерна з вищою поживною цінністю. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject озимий ячмінь uk_UA
dc.subject winter barley uk_UA
dc.subject сорти Сандра і Делікатессе uk_UA
dc.subject Sandra and Delicatesse sorts uk_UA
dc.subject урожайність і поживність зерна uk_UA
dc.subject crop capacity and nutritiousness of grains uk_UA
dc.title Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна uk_UA
dc.title.alternative Effect of sorts peculiarities of winter barley upon crop capacity and nutritiousness of grains uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу