DSpace

«Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Рожко, Іванна Семенівна
dc.contributor.author Кулик, Юрій Васильвич
dc.date.accessioned 2023-02-25T17:17:42Z
dc.date.available 2023-02-25T17:17:42Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Рожко І.С., Кулик Ю.В. Навчальний посібник з дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас». Львів, 2018. 76 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/376
dc.description 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин» uk_UA
dc.description.abstract Навчальний посібник розкриває сучасні тенденції розвитку та удосконалення технологій зберігання зерна в Україні. Обсяг навчального посібника відповідає програмним вимогам щодо кількості годин, відведених на вивчення розділу «Технологія зберігання зерна» у розрізі навчальної дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.title «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас» uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу