DSpace

Основи переробки соковитої продукції

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Рожко, Іванна Семенівна
dc.date.accessioned 2023-02-25T17:08:43Z
dc.date.available 2023-02-25T17:08:43Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції. Навчальний посібник для студентів факультету агротехнологій та екології й ННІЗіПО ОС «Бакалавр» спеціальностей 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство». Дубляни, 2019. 112 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375
dc.description 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство» uk_UA
dc.description.abstract У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто компоненти хімічного складу соковитої продукції, їх вплив на якісні параметри та споживчу цінність продукту переробки, основні способи технологічної переробки, основні прийоми з підготовки сировини до переробки, умови зберігання та довговічність продуктів переробки, інноваційні технології переробки. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.title Основи переробки соковитої продукції uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу