dc.contributor.author |
Рожко, Іванна Семенівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-02-25T17:08:43Z |
|
dc.date.available |
2023-02-25T17:08:43Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції. Навчальний посібник для студентів факультету агротехнологій та екології й ННІЗіПО ОС «Бакалавр» спеціальностей 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство». Дубляни, 2019. 112 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375 |
|
dc.description |
201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство» |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто компоненти хімічного складу соковитої продукції, їх вплив на якісні параметри та споживчу цінність продукту переробки, основні способи технологічної переробки, основні прийоми з підготовки сировини до переробки, умови зберігання та довговічність продуктів переробки, інноваційні технології переробки. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.title |
Основи переробки соковитої продукції |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |