dc.contributor.author |
Євчій, Володимир Сергійович |
|
dc.date.accessioned |
2025-02-19T12:52:28Z |
|
dc.date.available |
2025-02-19T12:52:28Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Євчій В.С. Дослідження параметрів тістоприготувального агрегату для виробництва хлібобулочних виробів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 70 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2229 |
|
dc.description |
Спеціальність 133 Галузеве машинобудування |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Розглянуто класифікацію та конструктивні елементи існуючих засобів для приготування тіста. На основі аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розглянуто основи технологічного і конструктивного розрахунку робочих органів агрегатів для приготування тіста. Здійснено розробку теоретичних основ розрахунку агрегатів для приготування тіста виконаних в блочній конструкції. На основі моделювання залежностей, які визначають конструктивні параметри елементів тістоприготувального агрегату обґрунтовано його конструктивні параметри.
Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у хлібопекарному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму.
Здійснено енергетичну та техніко-економічну оцінку запропонованого конструктивного виконання тістоприготувального агрегату. |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
Тісто, Агрегат, Хліб, Машина |
uk_UA |
dc.subject |
Dough, Unit, Bread, Machine |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження параметрів тістоприготувального агрегату для виробництва хлібобулочних виробів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Research on the parameters of a dough preparation unit for the production of bakery products |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |