dc.contributor.author |
Лапай, Мар’яна Олегівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-02-06T12:09:00Z |
|
dc.date.available |
2024-02-06T12:09:00Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Лапай М.О. Стан та напрями розвитку готельно-ресторанного бізнесу у Львівській області. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм. Львів: ЛНУП, 2023. 86 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/998 |
|
dc.description |
242 Туризм |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Кваліфікаційна робота присвячена вивченню стану та напрямам розвитку
готельно-ресторанного бізнесу та розробці шляхів подолання проблем
розвитку готельно-ресторанного бізнесу у Львівській області.
В першому розділі «Теоретико-прикладні засади становлення та розвитку
готельно-ресторанного бізнесу» розкрито сутність поняття готельноресторанного бізнесу й окреслено його роль в туристичній індустрії. Описано
історію становлення готельно-ресторанного бізнесу в Україні і світі.
У другому розділі «Аналіз діяльності готельно-ресторанного бізнесу у
Львівській області» було охарактеризовано сучасний стан готельноресторанного бізнесу у Львівській області. Проведено оцінювання
визначальних чинників становлення та розвитку готельно-ресторанного бізнесу
у Львівській області. Проаналізовано інвестиційну привабливість готельноресторанного бізнесу Львівщини.
У третьому розділі «Перспективи розвитку готельно-ресторанного
бізнесу Львівщини» оцінено проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Львівщини в умовах невизначеності та способи їх подолання. Оцінено інновації
в готельно-ресторанному бізнесі Львівщини.
The qualification work is dedicated to the study of the state and directions of
development of the hotel and restaurant business and the development of ways to
overcome the problems of the development of the hotel and restaurant business in the
Lviv region. In the first chapter "Theoretical and applied principles of the formation
and development of the hotel and restaurant business" the essence of the concept of
the hotel and restaurant business is revealed and its role in the tourism industry is
outlined. The history of the establishment of the hotel and restaurant business in
Ukraine and the world is described. In the second chapter "Analysis of hotel and
restaurant business in Lviv region" the current state of hotel and restaurant business
in Lviv region was characterized. An assessment of the determining factors of the
establishment and development of the hotel and restaurant business in the Lviv region
was carried out. The investment attractiveness of the hotel and restaurant business of
Lviv Oblast has been analyzed. In the third chapter "Perspectives for the development
of the hotel and restaurant business of Lviv region" the problems of the development
of the hotel and restaurant business of Lviv region in conditions of uncertainty and
ways to overcome them are assessed. Innovations in the hotel and restaurant business
of Lviv Oblast were evaluated. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
hotel and restaurant business |
uk_UA |
dc.subject |
Львівська область |
uk_UA |
dc.subject |
Lviv region |
uk_UA |
dc.subject |
інвестиційна привабливість |
uk_UA |
dc.subject |
investment attractiveness |
uk_UA |
dc.subject |
перспективи розвитку |
uk_UA |
dc.subject |
development prospects |
uk_UA |
dc.subject |
інновації |
uk_UA |
dc.subject |
innovations |
uk_UA |
dc.title |
Стан та напрями розвитку готельно-ресторанного бізнесу у Львівській області |
uk_UA |
dc.title.alternative |
The status and directions of development of the hotel and restaurant business in Lviv region |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |