DSpace

Організація підприємницької діяльності сфери обслуговування у сільському туризмі.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чех, Ірина Олегівна
dc.date.accessioned 2024-02-05T12:10:43Z
dc.date.available 2024-02-05T12:10:43Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Чех І. О. «Організація підприємницької діяльності сфери обслуговування у сільському туризмі». Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм. Львів: ЛНУП, 2023. 82 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/973
dc.description 242 Туризм uk_UA
dc.description.abstract У роботі розглянуто теоретико-методичні основи досліджень у сфері сільського туризму, охарактеризовано сутність, види і основні поняття та організаційні особливості сільського туризму як виду підприємницької діяльності. Також у роботі визначено чинники розвитку підприємництва у сфері сільського туризму описано методичні підходи щодо оцінки розвитку сільського туризму. Надано характеристику та проведено аналіз розвитку сільського туризму, охарактеризовано нормативно-правові вимоги для зареєстрованих і незареєстрованих форм у сфері сільського туризму та організаційно-правових форми підприємницької діяльності в сфері сільського туризму. Проаналізовано потенціал та динаміку розвитку сільського туризму в Україні, визначено частину найбільш відвідуваних садиб за областями України у 2021 році та зазначено категоризацію у сфері сільського туризму «Українська гостинна садиба». На основі результатів досліджень визначено актуальні проблеми та перспективи розвитку сільського туризму в Україні, зазначено загрози від впливу пандемії COVID-19 військової агресії, проведено SWOT-аналіз сільського зеленого туризму в Україні. Визначено роль інновацій у формуванні конкурентоздатності туристичного продукту у сфері сільського туризму. The paper presents the theoretical and methodological foundations in the field of rural tourism, characterizes the essence, sees the main concepts and organizational features of rural tourism as a type of entrepreneurial activity. The work also identifies the factors of entrepreneurship development in the field of rural tourism, describes methodical approaches to assessing the development of rural tourism. The characteristics and analysis of the development of rural tourism were provided, the regulatory and legal requirements for registered and unregistered forms in the field of rural tourism and organizational and legal forms of entrepreneurial activity in the field of rural tourism were characterized. The potential and dynamics of the development of rural tourism in Ukraine were analyzed, the majority of the most visited manors in the regions of Ukraine in 2021 were determined, and the categorization in the field of rural tourism "Ukrainian hospitable manor" was strengthened. Based on the results of the study, the current problems and prospects for the development of rural tourism in Ukraine were identified, threats from the impact of the COVID-19 pandemic and military aggression were identified, and a SWOT analysis of rural green tourism in Ukraine was conducted. The role of innovations in the formation of the competitiveness of the tourist product in the field of rural tourism is determined. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject сільський туризм uk_UA
dc.subject rural tourism uk_UA
dc.subject послуги у сфері сільського туризму uk_UA
dc.subject services in the field of rural tourism uk_UA
dc.subject конкурентоздатність uk_UA
dc.subject competitiveness uk_UA
dc.subject ринок послуг у сфері сільського туризму uk_UA
dc.subject market of services in the field of rural tourism uk_UA
dc.title Організація підприємницької діяльності сфери обслуговування у сільському туризмі. uk_UA
dc.title.alternative Organization of entrepreneurial activity of the service sector in rural tourism. uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу