dc.contributor.author |
Бабич, Олена Іванівна |
|
dc.date.accessioned |
2022-06-21T09:47:01Z |
|
dc.date.available |
2022-06-21T09:47:01Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Бабич О.І. Методика обліку в овочівництві для оптимізації управлінських рішень процесу виробництва (на прикладі приватного підприємства «Приватна агрофірма «Винниківська») :магістерська робота. Львів.2021. 95 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/90 |
|
dc.description |
Спеціальність 071 "Облік і оподаткування" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У кваліфікаційній роботі обґрунтовано теоретичні основи економічної суті та класифікації витрат виробництва сільськогосподарських підприємств, що сприятиме удосконаленню вітчизняної правової регламентації бухгалтерського обліку витрат. Удосконалено номенклатуру виробничих витрат згідно зі специфікою біологічного перетворення у рослинництві, що забезпечить функціональний підхід до управління витратами у сільськогосподарському підприємстві, сприятиме узгодженню об’єктів та методики обліку в овочівництві. Досліджено ефективність операційної діяльності сільськогосподарського підприємства. Встановлено відповідність стану обліку сучасним технологічним та управлінським запитам. Виявлено розвиток управлінського обліку в овочівництві у контексті вимог стандартів бухгалтерського обліку та галузевого управління. Theoretical bases of economic essence and classification of production costs of agricultural enterprises are substantiated in the thesis. Developments will contribute to the improvement of domestic legal regulation of cost accounting. The nomenclature of production costs in accordance with the specifics of biological transformation in crop production has been improved. This will provide a functional approach to cost management in the agricultural enterprise, will help to harmonize the objects and methods of accounting in vegetable growing. The efficiency of the operational activity of the agricultural enterprise is investigated. Compliance of the state of accounting with modern technological and managerial requirements has been established. The development of management accounting in vegetable growing in the context of the requirements of accounting standards and industry management is revealed. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний аграрний університет |
uk_UA |
dc.subject |
витрати |
uk_UA |
dc.subject |
costs |
uk_UA |
dc.subject |
об’єкти обліку |
uk_UA |
dc.subject |
objects of accounting |
uk_UA |
dc.subject |
виробництво |
uk_UA |
dc.subject |
production |
uk_UA |
dc.subject |
овочівництво |
uk_UA |
dc.subject |
vegetable growing |
uk_UA |
dc.subject |
сільське господарство |
uk_UA |
dc.subject |
agriculture |
uk_UA |
dc.subject |
упраління |
uk_UA |
dc.subject |
management |
uk_UA |
dc.title |
Методика обліку в овочівництві для оптимізації управлінських рішень процесу виробництва (на прикладі приватного підприємства «Приватна агрофірма «Винниківська») |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |