DSpace_

Оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Ярич» на стан атмосферного повітря

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Поврозник, Андрій Романович
dc.date.accessioned 2023-07-01T19:05:44Z
dc.date.available 2023-07-01T19:05:44Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Поврозник А.Р. Оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Ярич» на стан атмосферного повітря. Кваліфікаційна робота. Львів, 2023. 55 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/844
dc.description Спеціальність 183 «Технології захисту навколишнього середовища» uk_UA
dc.description.abstract Проведено екологічну характеристику кондитерської фабрики «Ярич» як джерела забруднення атмосферного повітря. Наведено загальні відомості про підприємство, опис виробництв (основних ти допоміжних) та перелік, технологічних процесів. Вивчено перелік найбільш поширених і небезпечних забруднюючих речовин, викиди яких в атмосферне повітря підлягають регулюванню, перелік забруднюючих речовин та порогових значень потенційних викидів, за якими здійснюється державний облік. Дано характеристику джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря та їх параметрів бісквітного виробництва. Наведено характеристику газоочисних установок кондитерської фабрики «Ярич». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject кондитерська фабрика, забруднення атмосферного повітря, викиди шкідливих речовин, хімічні показники uk_UA
dc.subject confectionery factory, atmospheric air pollution, emissions of harmful substances, chemical indicators uk_UA
dc.title Оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Ярич» на стан атмосферного повітря uk_UA
dc.title.alternative Assessment of the impact of Yarych confectionery factory on the state of the atmospheric air uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу