Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Голубець, Роман Андрійович | |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T09:47:14Z | |
dc.date.available | 2023-06-27T09:47:14Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766 | |
dc.description | 133 Галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.description.abstract | Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 48 с. Короткий огляд (реферат): Проаналізовано існуючі технології виробництва макаронних виробів та вибрано необхідну кількість обладнання по запропонованій технології. Спроектовано технологічний процес виробництва макаронних виробів, розраховано основні параметри процесу, режими роботи підприємства і фонди часу. Сформовано потоково-технологічну лінію макаронного виробництва. Для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено макаронний прес, здійснено його розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковомеханізованої лінії по виробництву макаронних виробів | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | конструкція | uk_UA |
dc.subject | construction | uk_UA |
dc.subject | прес | uk_UA |
dc.subject | press | uk_UA |
dc.subject | лінія | uk_UA |
dc.subject | line | uk_UA |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UA |
dc.subject | pasta | uk_UA |
dc.title | Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the design of the pasta press for the pasta production line | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |