dc.contributor.author |
Голубець, Роман Андрійович |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-27T09:47:14Z |
|
dc.date.available |
2023-06-27T09:47:14Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766 |
|
dc.description |
133 Галузеве машинобудування |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 48 с.
Короткий огляд (реферат):
Проаналізовано існуючі технології виробництва макаронних виробів та вибрано необхідну кількість обладнання по запропонованій технології. Спроектовано технологічний процес виробництва макаронних виробів, розраховано основні параметри процесу, режими роботи підприємства і фонди часу.
Сформовано потоково-технологічну лінію макаронного виробництва. Для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено макаронний прес, здійснено його розрахунок.
Розроблено заходи з покращення умов праці та захисту довкілля.
Виконано розрахунок економічної ефективності потоковомеханізованої лінії по виробництву макаронних виробів |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
конструкція |
uk_UA |
dc.subject |
construction |
uk_UA |
dc.subject |
прес |
uk_UA |
dc.subject |
press |
uk_UA |
dc.subject |
лінія |
uk_UA |
dc.subject |
line |
uk_UA |
dc.subject |
макаронні вироби |
uk_UA |
dc.subject |
pasta |
uk_UA |
dc.title |
Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Improvement of the design of the pasta press for the pasta production line |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |