Repozytorium DSpace

Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів

Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.author Голубець, Роман Андрійович
dc.date.accessioned 2023-06-27T09:47:14Z
dc.date.available 2023-06-27T09:47:14Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766
dc.description 133 Галузеве машинобудування uk_UA
dc.description.abstract Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 48 с. Короткий огляд (реферат): Проаналізовано існуючі технології виробництва макаронних виробів та вибрано необхідну кількість обладнання по запропонованій технології. Спроектовано технологічний процес виробництва макаронних виробів, розраховано основні параметри процесу, режими роботи підприємства і фонди часу. Сформовано потоково-технологічну лінію макаронного виробництва. Для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено макаронний прес, здійснено його розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковомеханізованої лінії по виробництву макаронних виробів uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject конструкція uk_UA
dc.subject construction uk_UA
dc.subject прес uk_UA
dc.subject press uk_UA
dc.subject лінія uk_UA
dc.subject line uk_UA
dc.subject макаронні вироби uk_UA
dc.subject pasta uk_UA
dc.title Удосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів uk_UA
dc.title.alternative Improvement of the design of the pasta press for the pasta production line uk_UA
dc.type Other uk_UA


Pliki tej pozycji

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Szukaj w DSpace


Szukanie zaawansowane

Przeglądaj

Moje konto