DSpace

Удосконалення конструкції фаршезмішувача для лінії виробництва ковбасних виробів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гіль, Володимир Степанович
dc.date.accessioned 2023-06-27T09:43:12Z
dc.date.available 2023-06-27T09:43:12Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765
dc.description 133 Галузеве машинобудування uk_UA
dc.description.abstract Проаналізовано технологію виробництва ковбасних виробів, розраховано запас сировини добовий, тижневий і річний. Здійснено розрахунок потоково-технологічної лінії, визначено кількість технологічного обладнання та здійснено його підбір. Проведено огляд існуючих машин, для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено фаршезмішувач, здійснено його кінематичний та енергетичний розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці, проведено структурнофункціональний аналіз технологічного процесу та обґрунтовано можливі чинники травмонебезпечних ситуацій і описано правила безпеки праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковотехнологічної лінії по виготовленню ковбасних виробі uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject конструкція uk_UA
dc.subject construction uk_UA
dc.subject фаршезмішувач uk_UA
dc.subject stuffing uk_UA
dc.subject лінія uk_UA
dc.subject line uk_UA
dc.subject ковбаса uk_UA
dc.subject sausage uk_UA
dc.title Удосконалення конструкції фаршезмішувача для лінії виробництва ковбасних виробів uk_UA
dc.title.alternative Improvement of the design of the ground mixer for the line production of sausage products uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу