dc.contributor.author |
Гіль, Володимир Степанович |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-27T09:43:12Z |
|
dc.date.available |
2023-06-27T09:43:12Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765 |
|
dc.description |
133 Галузеве машинобудування |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Проаналізовано технологію виробництва ковбасних виробів, розраховано запас сировини добовий, тижневий і річний. Здійснено розрахунок потоково-технологічної лінії, визначено кількість технологічного обладнання та здійснено його підбір.
Проведено огляд існуючих машин, для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено фаршезмішувач, здійснено його кінематичний та енергетичний розрахунок.
Розроблено заходи з покращення умов праці, проведено структурнофункціональний аналіз технологічного процесу та обґрунтовано можливі чинники травмонебезпечних ситуацій і описано правила безпеки праці та захисту довкілля.
Виконано розрахунок економічної ефективності потоковотехнологічної лінії по виготовленню ковбасних виробі |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
конструкція |
uk_UA |
dc.subject |
construction |
uk_UA |
dc.subject |
фаршезмішувач |
uk_UA |
dc.subject |
stuffing |
uk_UA |
dc.subject |
лінія |
uk_UA |
dc.subject |
line |
uk_UA |
dc.subject |
ковбаса |
uk_UA |
dc.subject |
sausage |
uk_UA |
dc.title |
Удосконалення конструкції фаршезмішувача для лінії виробництва ковбасних виробів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Improvement of the design of the ground mixer for the line production of sausage products |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |