dc.contributor.author |
Безуглий, Ярослав Романович |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-25T22:20:30Z |
|
dc.date.available |
2023-06-25T22:20:30Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Безуглий Я.Р. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування : дипломний проєкт. Львів, 2023. 100с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679 |
|
dc.description |
Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Обґрунтовано причини та економічну доцільність створення переробного підприємства потоково технологічної лінії з виробництва макаронних виробів. Проведено аналіз існуючого обладнання та виконано підбір марок та їх кількості згідно потреб господарства.
Проведено модернізацію системи дозування та накопичення, з удосконаленням даної системи на макаронному пресі БИД-350, з додаванням вакуумної системи, магнітного вловлювача, та контактного нагрівача. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
uk_UA |
dc.subject |
макаронний прес |
uk_UA |
dc.subject |
pasta press |
uk_UA |
dc.subject |
система дозування та накопичення |
uk_UA |
dc.subject |
dosing and storage system |
uk_UA |
dc.subject |
макарони спагеті |
uk_UA |
dc.subject |
Spaghetti pasta |
uk_UA |
dc.title |
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Increasing the efficiency of the technological process of processing raw materials for pasta production using a modernized system of accumulation and dosing |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |