Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Безуглий, Ярослав Романович | |
dc.date.accessioned | 2023-06-25T22:20:30Z | |
dc.date.available | 2023-06-25T22:20:30Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Безуглий Я.Р. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування : дипломний проєкт. Львів, 2023. 100с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679 | |
dc.description | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Обґрунтовано причини та економічну доцільність створення переробного підприємства потоково технологічної лінії з виробництва макаронних виробів. Проведено аналіз існуючого обладнання та виконано підбір марок та їх кількості згідно потреб господарства. Проведено модернізацію системи дозування та накопичення, з удосконаленням даної системи на макаронному пресі БИД-350, з додаванням вакуумної системи, магнітного вловлювача, та контактного нагрівача. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | макаронний прес | uk_UA |
dc.subject | pasta press | uk_UA |
dc.subject | система дозування та накопичення | uk_UA |
dc.subject | dosing and storage system | uk_UA |
dc.subject | макарони спагеті | uk_UA |
dc.subject | Spaghetti pasta | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the efficiency of the technological process of processing raw materials for pasta production using a modernized system of accumulation and dosing | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |