DSpace

Автоматизація технологічного процесу приготування опари в хлібопекарному виробництві.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кохан, Віталія Вікторівна
dc.date.accessioned 2023-06-25T17:14:14Z
dc.date.available 2023-06-25T17:14:14Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Автоматизація технологічного процесу приготування опари в хлібопекарному виробництві. Кохан В.В. – Кваліфікаційна робота бакалавра. Кафедра інформаційних технологій – Дубляни, ЛНУП, 2023. 78 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/660
dc.description Спеціальність 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» uk_UA
dc.description.abstract В бакалаврській кваліфікаційній роботі вирішено питання автоматизації технологічного процесу приготування опари в хлібопекарному виробництві. Проведено опис технологічного процесу, виконано аналіз технологічного процесу як об’єкта автоматизації. На основі аналізу процесу запропоновано техніко-економічне обґрунтування вибору функціональної схеми автоматизації. Обґрунтувано вибір локальних засобів автоматизації та мікропроцесорного контролера. Розроблено конфігурацію та програмне забезпечення функціонування мікропроцесорного контролера. Виконано опис принципової електричної схеми підключень. Виконано розрахунок та моделювання автоматичної системи регулювання температури в дозувальній станції води. Описано схеми автоматизації та наведена специфікація технічних засобів автоматизації. В роботі розроблено заходи з охорони праці та навколишнього природного середовища і розрахована економічна ефективність проектованої системи автоматизації. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject автоматизація uk_UA
dc.subject automation uk_UA
dc.subject технічні засоби uk_UA
dc.subject technical means uk_UA
dc.subject мікропроцесорний контролер uk_UA
dc.subject microprocessor controller uk_UA
dc.subject регулятор uk_UA
dc.subject regulator uk_UA
dc.subject моделювання uk_UA
dc.subject modeling uk_UA
dc.subject крива розгону uk_UA
dc.subject overclocking curve uk_UA
dc.subject Matlab uk_UA
dc.subject Matlab uk_UA
dc.title Автоматизація технологічного процесу приготування опари в хлібопекарному виробництві. uk_UA
dc.title.alternative Automation of the technological process of preparing brew in bakery production uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу