DSpace

Організація та методичні засади проведення контролю готової продукції, товарів в фермерському господарстві «Колос-К» Самбірського району Львівської області

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Канюк, Юліана Володимирівна
dc.date.accessioned 2023-03-10T07:48:46Z
dc.date.available 2023-03-10T07:48:46Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Канюк Ю.В. Організація та методичні засади проведення контролю готової продукції, товарів в фермерському господарстві «Колос-К» Самбірського району Львівської області: магістерська робота. Львів, 2022.105 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/499
dc.description Спеціальність 071 "Облік і оподаткування" uk_UA
dc.description.abstract АНОТАЦІЯ Розглянуто економічний зміст готової продукції, її класифікацію та значення, нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та методику дослідження. Вивчено та проаналізовано облік та контроль готової продукції, який здійснюється на досліджуваному підприємстві, зокрема його практичні і теоретичні аспекти. Запропоновано вектори вдосконалення обліку і контролю готової продукції на підприємстві, а саме заходи щодо оптимізації та покращення методики обліку і контролю готової продукції, товарів у підприємстві, що, на нашу думку, сприятимуть кращому відображенню виробничо–господарської діяльності суб’єктів господарювання в обліку, запровадженню нових технологій в обліковий процес та контроль. ANNOTATION The economic content of finished products, their classification and meaning, regulatory and legal support for the accounting of finished products and the research methodology are considered. The accounting and control of finished products, which is carried out at the researched enterprise, was studied and analyzed, in particular, its practical and theoretical aspects. Vectors for improving the accounting and control of finished products at the enterprise are proposed, namely, measures to optimize and improve the methodology of accounting and control of finished products and goods in the enterprise, which, in our opinion, will contribute to a better reflection of the production and economic activity of business entities in accounting, the introduction of new technologies in the accounting process and control. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject Організація uk_UA
dc.subject Organization uk_UA
dc.subject методичні засади uk_UA
dc.subject Methodological Fundamentals uk_UA
dc.subject готової продукції uk_UA
dc.subject Finished Goods uk_UA
dc.title Організація та методичні засади проведення контролю готової продукції, товарів в фермерському господарстві «Колос-К» Самбірського району Львівської області uk_UA
dc.title.alternative Organization and Methodological Fundamentals of Control of Finished Goods in the Farm “Kolos-K” of Sambir District, Lviv Region uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу