DSpace

Аналіз екологічної безпеки Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатська продовольча компанія»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Процак, Ірина Романівна
dc.date.accessioned 2023-03-08T19:52:08Z
dc.date.available 2023-03-08T19:52:08Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Процак І. Р. Аналіз екологічної безпеки Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатська продовольча компанія». Дипломна робота. Львів, 2021, 47 стор. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/495
dc.description Спеціальність 101 «Екологія» uk_UA
dc.description.abstract Проаналізовано головні екологічні небезпеки на ТзОВ «Карпатська продовольча компанія». З’ясовано екологічно небезпечні блоки в структурі підприємства та проаналізовано можливість аварійних ситуацій. Встановлено особливості та наслідки використання природних ресурсів на підприємстві. Розглянуто схему очистки стічних вод при виробництві вина. Встановлено недоцільність використання фільтраційних полів для біологічної очистки стічних вод. Обґрунтовано причини опосередкованого біологічного забруднення ґрунтів. Розроблено питання охорони праці на підприємстві ТзОВ «Карпатська продовольча компанія». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject виноробний комплекс, екологічна безпека, стічні води, біологічне забруднення ґрунтів uk_UA
dc.subject winemaking complex, environmental safety, wastewater, biological contamination of soils uk_UA
dc.title Аналіз екологічної безпеки Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатська продовольча компанія» uk_UA
dc.title.alternative Environmental safety analysis of the Limited Liability Company «Carpathian Food Company» uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу