DSpace_

Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дякoвcький, Петро Ігорович
dc.date.accessioned 2023-03-02T09:40:03Z
dc.date.available 2023-03-02T09:40:03Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Дякoвcький П.І. Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2022. 91 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Вивчався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів Анжеліка і ЄС Ментор дозволяє одержувати високі врожаї зерна. За виходом з одиниці площі кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт ЄС Ментор був ліпшим, ніж сорт Анжеліка. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject урожай uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject зерно сої uk_UA
dc.subject soybean grain uk_UA
dc.title Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Peculiarities of formation of productivity and nutrition of soybean grain depending on the variety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу