DSpace

Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Труш, Сергій Миколайович
dc.date.accessioned 2023-03-01T18:12:33Z
dc.date.available 2023-03-01T18:12:33Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Труш С.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 84 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/416
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Досліджувався вплив сортів на урожайність і поживність зерна сої. Показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сої сортів Вільшанка і Сузір’я дає можливість одержувати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт сої Сузір’я продемонстрував ліпші показники, ніж сорт Вільшанка. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject урожайність uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject соя uk_UA
dc.subject soybean uk_UA
dc.title Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу