DSpace

Особливості формування урожайності і поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Надибський, Роман Романович
dc.date.accessioned 2023-03-01T18:06:34Z
dc.date.available 2023-03-01T18:06:34Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Надибський Р.Р. Особливості формування урожайності і поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 84 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/415
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживність ріпаку озимого. Показано, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах ріпаку озимого сортів Дангал і Черемош дає змогу одержувати високі врожаї насіння. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт ріпаку Черемош має ліпші показники, ніж сорт Дангал. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject урожайність uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject ріпак озимий uk_UA
dc.subject winter rapeseed uk_UA
dc.title Особливості формування урожайності і поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Features of yield formation and nutritional value of winter rape depending on the variety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу