DSpace

Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кобильченко, Вікторія Миколаївна
dc.date.accessioned 2023-03-01T17:51:15Z
dc.date.available 2023-03-01T17:51:15Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Кобильченко В.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна люпину. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих супіщаних ґрунтах люпину білого сортів Либідь і Вересневий дозволяє одержати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Вересневий мав ліпші показники, ніж сорт Либідь. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject урожайність uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject зерно люпину uk_UA
dc.subject lupine grain uk_UA
dc.title Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Peculiarities of yield formation and nutritional value of lupine grain depending on the variety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу