DSpace

Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Князь, Сергій Володимирович
dc.date.accessioned 2023-03-01T17:44:47Z
dc.date.available 2023-03-01T17:44:47Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Князь С.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживність зеленої маси конюшини. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах конюшини сортів Павлина і Тіна дає змогу одержувати високі врожаї. За поживною цінністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Тіна мав вищі показники, ніж сорт Павлина. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject урожайність uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject конюшина uk_UA
dc.subject clover uk_UA
dc.title Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Features of yield formation and nutritional value of clover green mass depending on the variety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу