DSpace_

Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Карпин, Назарій Іванович
dc.date.accessioned 2023-03-01T17:32:55Z
dc.date.available 2023-03-01T17:32:55Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Карпин Н.І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 85 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Досліджувався вплив сорту на продуктивність і поживність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів ЄС Ментор і Аріса дає добрий врожай. За поживністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також економічними показниками сорт Аріса мав кращі показники, ніж сорт ЄС Ментор. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject продуктивність uk_UA
dc.subject productivity uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject соя uk_UA
dc.subject soybean uk_UA
dc.title Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу