DSpace

Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дудич, Олег Богданович
dc.date.accessioned 2023-03-01T17:26:29Z
dc.date.available 2023-03-01T17:26:29Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Дудич О.Б. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Вивчалася урожайність і поживність зеленої маси люцерни залежно від сорту. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих ґрунтах люцерни сортів Єва і Алія дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. Проте, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Алія мав вищі показники, ніж сорт Єва. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject урожай uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject зелена маса люцерни uk_UA
dc.subject green mass of alfalfa uk_UA
dc.title Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Features of yield formation and nutritional value of green mass of alfalfa depending on the variety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу