DSpace

Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чорній, Андрій Романович
dc.date.accessioned 2023-02-26T19:41:56Z
dc.date.available 2023-02-26T19:41:56Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Чорній А.Р. Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Вирощування сорту Арканда збільшило густоту рослин, сприяло формуванню більшої кількості продуктивних стебел та забезпечило зростання коефіцієнту кущення. Озимий ячмінь Ізоцель сформував рослини меншої довжини і величини колос та характеризувались нижчим збереженням, ніж рослини сорту Арканда. Сорт Арканда переважав Ізоцель за вмістом у зерні білку, жиру й безазотистих екстрактивних речовин, але поступався за вмістом клітковини, що вплинуло на його кормову поживність. Встановлено, що зоотехнічні показники вирощування сорту Арканда були суттєво вищими, ніж в Ізоцелю. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject озимий ячмінь uk_UA
dc.subject winter barley uk_UA
dc.subject сорти Арканда і Ізоцель uk_UA
dc.subject Arcanda and Isocel sorts uk_UA
dc.subject урожайність і поживна цінність зерна uk_UA
dc.subject crop capacity and nutritiousness of grain uk_UA
dc.title Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю uk_UA
dc.title.alternative Sorts peculiarities of formation of crop capacity and nutritiousness of grain winter barley uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу