dc.contributor.author |
Чорній, Андрій Романович |
|
dc.date.accessioned |
2023-02-26T19:41:56Z |
|
dc.date.available |
2023-02-26T19:41:56Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Чорній А.Р. Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Вирощування сорту Арканда збільшило густоту рослин, сприяло формуванню більшої кількості продуктивних стебел та забезпечило зростання коефіцієнту кущення. Озимий ячмінь Ізоцель сформував рослини меншої довжини і величини колос та характеризувались нижчим збереженням, ніж рослини сорту Арканда. Сорт Арканда переважав Ізоцель за вмістом у зерні білку, жиру й безазотистих екстрактивних речовин, але поступався за вмістом клітковини, що вплинуло на його кормову поживність. Встановлено, що зоотехнічні показники вирощування сорту Арканда були суттєво вищими, ніж в Ізоцелю. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львіський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
озимий ячмінь |
uk_UA |
dc.subject |
winter barley |
uk_UA |
dc.subject |
сорти Арканда і Ізоцель |
uk_UA |
dc.subject |
Arcanda and Isocel sorts |
uk_UA |
dc.subject |
урожайність і поживна цінність зерна |
uk_UA |
dc.subject |
crop capacity and nutritiousness of grain |
uk_UA |
dc.title |
Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Sorts peculiarities of formation of crop capacity and nutritiousness of grain winter barley |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |