DSpace

Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Левіцький, Володимир Григорович
dc.date.accessioned 2023-02-26T18:51:47Z
dc.date.available 2023-02-26T18:51:47Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Левицький В.Г. Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Дослідження проведено у 2021 р. з метою визначення за умов Фермерського господарства (ФГ) «Левіцьких» Івано-Франківської області на дерново-підзолистих ґрунтах. З огляду на результати проведених досліджень можна зробити заключення, що за ґрунтово-кліматичних умов вказаного господарства сою сорту Крістіна доцільніше вирощувати на зерно, порівняно із сортом Александрит. Завдяки цьому можна отримати вищу урожайність зерна, яке за поживністю переважає сорт Александрит. Аналіз поживної цінності сортів сої свідчить, що за вмістом протеїну, жиру та безазотистих екстрактивних речовин у складі зерна сої сорт Крістіна переважає сорт Александрит і поступається йому за вмістом клітковини. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject сорти сої uk_UA
dc.subject soybean sorts uk_UA
dc.subject особливості формування продуктивності uk_UA
dc.subject crop capacity formation features uk_UA
dc.subject поживність зерна uk_UA
dc.subject nutritiousness of grain uk_UA
dc.title Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої uk_UA
dc.title.alternative Sort peculiarties of formation of crop capacity and nutritiousness of grain of soybeans uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу