Репозиторий Dspace

Поживна цінність для тварин кукурудзяної соломи різних гібридів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Крочак, Богдан Ярославович
dc.date.accessioned 2025-12-28T17:17:51Z
dc.date.available 2025-12-28T17:17:51Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Крочак Б.Я. Поживна цінність для тварин кукурудзяної соломи різних гібридів: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2025. 90 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/3001
dc.description Спеціальність 201"Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі проведено дослідження обсягів продуктивності соломи та розрахунок показників її поживної цінності у гібридів кукурудзи Меган, Абріса та Фаєрворк за умов опідзолених сірих ґрунтів Лісостепової зони України. Встановлено, що солома гібриду кукурудзи Абріса і особливо Фаєрворк мала вищу поживну цінність, ніж у контрольного гібриду Меган, завдяки підвищеному вмісту білка, БЕР і незначно нижчому вмісту клітковини. Фактичне жировідкладання і вміст кормових одиниць у гібридів Абріса та Фаєрворк були вищі, що свідчить про кращу енергетичну доступність соломи цих гібридів. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject кукурудзяна солома uk_UA
dc.subject corn straw uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject гібриди uk_UA
dc.subject hybrid uk_UA
dc.subject кукурудза uk_UA
dc.subject corn uk_UA
dc.title Поживна цінність для тварин кукурудзяної соломи різних гібридів uk_UA
dc.title.alternative Nutritional value for animals of corn straw of different hybrids. uk_UA
dc.type Other uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись