DSpace

Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коханий, Тарас Ігорович
dc.date.accessioned 2025-12-28T15:05:30Z
dc.date.available 2025-12-28T15:05:30Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Коханий Т.І. Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2997
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject продуктивність, поживність, сорт, ячмінь озимий. uk_UA
dc.subject productivity, nutritional value, variety, winter barley uk_UA
dc.title Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів uk_UA
dc.title.alternative Formation of yield and nutritional value of winter barley grain in different cultivars uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу