Показати скорочений опис матеріалу
| dc.contributor.author | Жук, Маркіян Тарасович | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-28T14:59:30Z | |
| dc.date.available | 2025-12-28T14:59:30Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.citation | Жук М.Т. Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів. Кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996 | |
| dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
| dc.description.abstract | Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси люцерни різних сортів. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених оглеєних ґрунтах люцерни сортів Харп, Крено і Раміна дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому за продуктивністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт Раміна показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти люцерни. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | uk_UA |
| dc.subject | продуктивність | uk_UA |
| dc.subject | продуктивність | uk_UA |
| dc.subject | поживність | uk_UA |
| dc.subject | nutritional value | uk_UA |
| dc.subject | сорт | uk_UA |
| dc.subject | сорт | uk_UA |
| dc.subject | зелена маса | uk_UA |
| dc.subject | green mass | uk_UA |
| dc.subject | люцерна. | uk_UA |
| dc.subject | alfalfa | uk_UA |
| dc.title | Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів | uk_UA |
| dc.title.alternative | Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different alfalfa varieties | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |