Репозиторий Dspace

Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Жук, Маркіян Тарасович
dc.date.accessioned 2025-12-28T14:59:30Z
dc.date.available 2025-12-28T14:59:30Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Жук М.Т. Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів. Кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси люцерни різних сортів. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених оглеєних ґрунтах люцерни сортів Харп, Крено і Раміна дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому за продуктивністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт Раміна показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти люцерни. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject продуктивність uk_UA
dc.subject продуктивність uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutritional value uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject зелена маса uk_UA
dc.subject green mass uk_UA
dc.subject люцерна. uk_UA
dc.subject alfalfa uk_UA
dc.title Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів uk_UA
dc.title.alternative Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different alfalfa varieties uk_UA
dc.type Other uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись