DSpace

Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гнип, Максим Ігорович
dc.date.accessioned 2025-12-28T14:52:24Z
dc.date.available 2025-12-28T14:52:24Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Гнип М.І. Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів: каліфікаційна робота. Львів, 2025. 90 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси конюшини різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах карбонатних на елювії щільних карбонатних порід конюшини сортів Каллісто, Тіна й Акцент дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Акцент показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject продуктивність uk_UA
dc.subject productivity uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutritional value uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject зелена маса uk_UA
dc.subject green mass uk_UA
dc.subject конюшина uk_UA
dc.subject clover uk_UA
dc.title Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів uk_UA
dc.title.alternative Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different clover varieties. uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу