DSpace

Дослідження фізико-механічних властивостей горіхоплідних культур з метою оптимізації процесу їх переробки

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шевчук, Денис Олексійович
dc.date.accessioned 2025-12-18T18:16:05Z
dc.date.available 2025-12-18T18:16:05Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Шевчук Д.О. Дослідження фізико-механічних властивостей горіхоплідних культур з метою оптимізації процесу їх переробки: дипломна робота. Львів, 2025. 60 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2945
dc.description Спеціальність 208 "Агроінженерія" uk_UA
dc.description.abstract Магістерська робота присвячена обґрунтуванню вдосконаленого процесу розколювання шкарлупи волоського горіха для його реалізації в малих приватних господарствах та на підприємствах харчування. Вдосконалена методика розрахунку енергетичних складових процесу розколювання горіха на горіхоколах. Встановлено, що зазвичай переробка горіхів полягає у здійсненні ряду операцій, які можуть виконувати у різній послідовності, або не виконувати взагалі, в залежності від якості вхідної сировини, та очікуваних якісних показників очищених ядер. Встановлено, що найбільш ефективним є процес обробки у двох конусоподібних прижимних пластинах. Дана конфігурація виконачого органу дозволить отримати вихід цільного ядра понад 75%. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького uk_UA
dc.subject процес розколювання uk_UA
dc.subject splitting process uk_UA
dc.subject горіхокол uk_UA
dc.subject nutcracker uk_UA
dc.subject продуктивність uk_UA
dc.subject productivity uk_UA
dc.title Дослідження фізико-механічних властивостей горіхоплідних культур з метою оптимізації процесу їх переробки uk_UA
dc.title.alternative Research into the physical and mechanical properties of nut crops with the aim of optimizing their processing process uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу