DSpace

Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Стружинський, Андрій Романович
dc.date.accessioned 2025-12-17T14:02:08Z
dc.date.available 2025-12-17T14:02:08Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Стружинський А.Р. Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів: дипломна робота. Львів, 2025. 89 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925
dc.description Спеціальність 208 "Агроінженерія" uk_UA
dc.description.abstract The main factors of technological processes of sausage production are analyzed, the goal and objectives of the work, the sequence of its implementation are determined. The strategy of technical service of equipment of sausage workshops is substantiated, depending on the operating conditions and operating hours. The organizational and technological prerequisites for organizing technical service of equipment of sausage workshops are described, a plan of a universal site for performing technical maintenance and repair of technological machines and devices is proposed. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького uk_UA
dc.subject Ковбасний цех uk_UA
dc.subject Sausage shop uk_UA
dc.subject технічний сервіс uk_UA
dc.subject , technical service uk_UA
dc.subject ковбасні вироби uk_UA
dc.subject sausage products uk_UA
dc.title Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів uk_UA
dc.title.alternative Organization of technical service for sausage factory equipment uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу