Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Євчій, Володимир Сергійович | |
dc.date.accessioned | 2025-02-19T12:52:28Z | |
dc.date.available | 2025-02-19T12:52:28Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Євчій В.С. Дослідження параметрів тістоприготувального агрегату для виробництва хлібобулочних виробів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2229 | |
dc.description | Спеціальність 133 Галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.description.abstract | Розглянуто класифікацію та конструктивні елементи існуючих засобів для приготування тіста. На основі аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розглянуто основи технологічного і конструктивного розрахунку робочих органів агрегатів для приготування тіста. Здійснено розробку теоретичних основ розрахунку агрегатів для приготування тіста виконаних в блочній конструкції. На основі моделювання залежностей, які визначають конструктивні параметри елементів тістоприготувального агрегату обґрунтовано його конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у хлібопекарному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. Здійснено енергетичну та техніко-економічну оцінку запропонованого конструктивного виконання тістоприготувального агрегату. | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | Тісто, Агрегат, Хліб, Машина | uk_UA |
dc.subject | Dough, Unit, Bread, Machine | uk_UA |
dc.title | Дослідження параметрів тістоприготувального агрегату для виробництва хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Research on the parameters of a dough preparation unit for the production of bakery products | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |