DSpace

Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Федишин, Сергій Йосипович
dc.date.accessioned 2025-02-18T07:52:14Z
dc.date.available 2025-02-18T07:52:14Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Федишин С.Й. Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 98 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Сорт ячменю озимого Флеммінг сформував добре розвинуті посіви, проте, сорту КВС-Космос була властива вища натура зерна, а сорту Віола вищий коефіцієнт продуктивного кущення, кількість колосків та зерен у колосі й маса 1000 зерен. Дворічні дослідження показали, що урожайність ячменю сорту КВС-Космос на 6,8 %, а у сорту Віола на 11,9 % була більшою ніж у Флеммінга. Зерно сорту КВС-Космос характеризувалось нижчим, а сорту Віола вищим вмістом сухої речовини, ніж сорту Флеммінг. Проте найвищий вміст білку зафіксовано у сорту КВС-Космос. Зерно сорту Віола переважало інші сорти ячменю озимого за загальною та енергетичною поживністю. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject урожай uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutritional value uk_UA
dc.subject сорти uk_UA
dc.subject varieties uk_UA
dc.subject зерно uk_UA
dc.subject grain uk_UA
dc.subject ячмінь озимий uk_UA
dc.subject winter barley uk_UA
dc.title Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту. uk_UA
dc.title.alternative Formation of yield and nutritional value of winter barley grain depending on the variety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу