DSpace

Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Рудик, Роман Ігорович
dc.date.accessioned 2025-02-18T07:47:14Z
dc.date.available 2025-02-18T07:47:14Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Рудик Р.І. Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract У 2023-2024 рр. проведені дослідження показали, що сорт ячменю Амадей характеризується більшою урожайністю зерна. Його зерно відзначається вищою кількістю сухої речовини, більшим вмістом протеїну, жиру і безазотистих екстрактивних речовин, а зерно сорту КВС Джессі ‒ вищим вмістом клітковини й золи. Загалом енергетична ефективність вирощування ярого ячменю сорту Амадей є вищою, ніж сорту КВС Джессі, натомість собівартість виробництва зерна сорту Амадей нижча, а рентабельність і чистий прибуток вищими, що свідчить про кращу економічну ефективність. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject урожай uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject зерно uk_UA
dc.subject grain uk_UA
dc.subject ярий ячмінь uk_UA
dc.subject spring barley uk_UA
dc.title Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Formation of productivity and nutritional value of spring barley grain depending on the variety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу