Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Рудик, Роман Ігорович | |
dc.date.accessioned | 2025-02-18T07:47:14Z | |
dc.date.available | 2025-02-18T07:47:14Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Рудик Р.І. Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | У 2023-2024 рр. проведені дослідження показали, що сорт ячменю Амадей характеризується більшою урожайністю зерна. Його зерно відзначається вищою кількістю сухої речовини, більшим вмістом протеїну, жиру і безазотистих екстрактивних речовин, а зерно сорту КВС Джессі ‒ вищим вмістом клітковини й золи. Загалом енергетична ефективність вирощування ярого ячменю сорту Амадей є вищою, ніж сорту КВС Джессі, натомість собівартість виробництва зерна сорту Амадей нижча, а рентабельність і чистий прибуток вищими, що свідчить про кращу економічну ефективність. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | урожай | uk_UA |
dc.subject | yield | uk_UA |
dc.subject | поживність | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | зерно | uk_UA |
dc.subject | grain | uk_UA |
dc.subject | ярий ячмінь | uk_UA |
dc.subject | spring barley | uk_UA |
dc.title | Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of productivity and nutritional value of spring barley grain depending on the variety | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |