DSpace

Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Піпський, Ярослав Ярославович
dc.date.accessioned 2025-02-18T07:34:16Z
dc.date.available 2025-02-18T07:34:16Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Піпський Я.Я. Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Як показали проведені дослідження одним з вагомих чинників рівня врожайності сортів ярої пшениці є стійкість їхніх рослин до біотичних чинників. Виконані дворічні дослідження засвідчили, що рослини сорту Анабель продемонстрували більшу адаптацію до погодно-метеорологічних умов зони вирощування, вони характеризувались більшою довжиною колосу та кількістю продуктивних стебел і мали вищі показники елементів, що є визначальними у формуванні структури урожаю, ніж у сорту Гранус uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject урожай uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutritional value uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject зерно uk_UA
dc.subject grain uk_UA
dc.subject яра пшениця uk_UA
dc.subject spring wheat uk_UA
dc.title Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Formation of yield and nutritional value of spring wheat grain depending on the variety. uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу