Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бобик, Світлана Ігорівна | |
dc.date.accessioned | 2025-02-12T12:49:17Z | |
dc.date.available | 2025-02-12T12:49:17Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Бобик С.І. Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах : магістерська робота. Львів, 2024. 75 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189 | |
dc.description | Спеціальність 051 "Економіка" | uk_UA |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі досліджується ефективність виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік» Шептицького ( колишнього-Червоноградського) району Львівської області. Розглянуто та проаналізовано чинники підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції тва-ринництва.Наведені результати аналізу ефективності виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік». Обгрунтувано резерви підвищення кон-курентоспроможності продукції та стратегії розвитку сільськогосподарсь-ких підприємств. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | efficiency | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | production | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.subject | costs | uk_UA |
dc.subject | корми | uk_UA |
dc.subject | fodder | uk_UA |
dc.subject | сільськогосподарські підприємства | uk_UA |
dc.subject | agricultural enterprises | uk_UA |
dc.subject | тваринництво | uk_UA |
dc.subject | animal husbandry | uk_UA |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the competitiveness of animal husbandry products in agricultural enterprises | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |