dc.contributor.author |
Бобик, Світлана Ігорівна |
|
dc.date.accessioned |
2025-02-12T12:49:17Z |
|
dc.date.available |
2025-02-12T12:49:17Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Бобик С.І. Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах : магістерська робота. Львів, 2024. 75 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189 |
|
dc.description |
Спеціальність 051 "Економіка" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В кваліфікаційній роботі досліджується ефективність виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік» Шептицького ( колишнього-Червоноградського) району Львівської області. Розглянуто та проаналізовано чинники підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції тва-ринництва.Наведені результати аналізу ефективності виробництва продукції тваринництва в ПАФ « Білий Стік». Обгрунтувано резерви підвищення кон-курентоспроможності продукції та стратегії розвитку сільськогосподарсь-ких підприємств. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
uk_UA |
dc.subject |
competitiveness |
uk_UA |
dc.subject |
ефективність |
uk_UA |
dc.subject |
efficiency |
uk_UA |
dc.subject |
виробництво |
uk_UA |
dc.subject |
production |
uk_UA |
dc.subject |
витрати |
uk_UA |
dc.subject |
costs |
uk_UA |
dc.subject |
корми |
uk_UA |
dc.subject |
fodder |
uk_UA |
dc.subject |
сільськогосподарські підприємства |
uk_UA |
dc.subject |
agricultural enterprises |
uk_UA |
dc.subject |
тваринництво |
uk_UA |
dc.subject |
animal husbandry |
uk_UA |
dc.title |
Підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Increasing the competitiveness of animal husbandry products in agricultural enterprises |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |